Stille Zuidzee bestemmingen

Cook Islands | vakantie Cook Eilanden

Cookeilanden

Love a little Paradise!

Eén van de zuidelijkste eilandgroepen in de Stille Oceaan. Hier vindt u atollen met prachtige lagunes en kleurrijke koraalriffen. Laat je verwelkomen door de vriendelijke bevolking!

Fiji Cultuur | vakantie Fiji

Fiji

Where happiness finds you!

Bula, dé warme groet in Fiji! Parelwitte stranden, helderblauw water met prachtige koraalriffen, palmbomen en een heerlijke gemoedelijke sfeer. Uw vakantie naar Fiji begint hier!

Bora Bora Hilton | vakantie Frans Polynesië

Frans-Polynesië

Ultiem comfort en exclusiviteit

Prachtige vulkaaneilanden met niet te evenaren natuurschoon, omringd door turquoise-blauw water. Bora Bora, Tahiti, Moorea en de Marquesaseilanden. Frans-Polynesië vormt al decennia lang een onuitputtelijke bron voor schrijvers, kunstenaars en musici. Inspiratie ten top!

Paaseiland beeld | vakantie Paaseiland

Paaseiland

Paaseiland

Paaseiland is een van de meest afgelegen eilanden in de Stille Oceaan en staat vooral bekend om de honderden Moai (beelden) die er te vinden zijn. Een vakantie naar Paaseiland is een adembenemende belevenis, die u altijd zal bijblijven!

Man met hoorn | vakantie Tonga

Tonga

Startpagina voor reizen en vakanties naar Tonga

Welkom in het land waar iedere nieuwe dag als eerste wordt begroet! Een Tonga vakantie brengt u onvervalste authenticiteit en een afwisselend landschap. Vulkanisch, tropisch regenwoud en rijkelijk aanwezige flora en fauna bezorgen bezoekers van dit kleine koninkrijk een afwisselende reis.

Samoaan | vakantie Samoa

Samoa

Beautiful Samoa

Wild begroeide kliffen, verlaten stranden en eeuwenoude tradities, Samoa is een onaangetast paradijs weg van het massa toerisme. Wij maken graag uw authentieke reis geheel op maat!

Wapan danser | vakantie Nieuw Caledonië

Nieuw-Caledonië

Startpagina voor reizen en vakanties naar Nieuw-Caledonië

Nieuw Caledonië is uniek. De hoofdstad Nouméa wordt het Parijs van de Pacific genoemd - met z'n uitstekende bistro's, gezellige terrasjes en mooie boutiques. Geschikt voor de avonturier is het grotere en bergachtige Lifou - totaal ongerept, echt een eiland om de tijd te vergeten.

Vulkaan op Tanna | vakantie Vanuatu

Vanuatu

Exotisch avontuur!

Vanuatu is één van de minder bezochte eilanden groepen in de Pacific. Reden hiervan is meer de onbekendheid dan gebrek aan bezienswaardigheden. Tanna staat bekend om de Yasur-vulkaan. Hoewel Yasur een actieve vulkaan is, is deze toch makkelijk toegankelijk. De onderwaterwereld van Santo is adembenemend met tal van scheepswrakken en allerlei gedumpt oorlogsmaterieel.

Papoea-Nieuw-Guinea Cultuur | vakantie Papoea-Nieuw-Guinea

Papoea-Nieuw-Guinea

Verwacht het onverwachte!

Het is de combinatie van natuur, een rijke cultuur en een spectaculaire onderwaterwereld die deze bestemming zo ontzettend divers en bijzonder maakt. Ga het avontuur aan en verwacht het onverwachte!

Pitcairn Bounty Bay | vakantie Pitcairn

Pitcairn

Startpagina voor reizen en vakanties naar de Pitcairn

Pitcairn is één van de Britse overzeese gebieden. Het eiland wordt gekenmerkt door steile rotsen. Een stempel van dit eiland in uw reispas is zeker exclusief. Kijk hier voor de mogelijkheden.