Excursies

Dag excursie en uitstapjes in Frans-Polynesië

Korte dagtours zoals bijvoorbeeld een snorkeltrip in de lagune of een dagtour per 4wd het binnenland in kunt u gemakkelijk ter plaatse boeken bij de receptie van het hotel of bij de lokale informatiebureaus. De medewerkers kunnen u hier vaak goed adviseren wat de verschillende mogelijkheden in het gebied zijn en welke tour het beste aansluit op uw wensen. Gemiddeld kost een excursie ongeveer 75 euro per persoon per dag, dit is uiteraard afhankelijk van het soort excursie en van wat er bij de prijs is inbegrepen.

Wilt u een bijzondere excursie maken welke niet dagelijks vertrekt of wilt u niet het risico lopen dat een bepaalde excursie is volgeboekt op een bepaalde datum, dan adviseren we u deze vooraf te reserveren en op te nemen in uw reisplan. We kunnen u adviseren over de verschillende mogelijkheden en welke excursie het beste op uw wensen aansluit. Dit scheelt ter plekke een hoop rompslomp.


4WD safari op Huahine | 4WD tour Moorea | excursie Frans Polynesië
Al vanaf €58 p.p.

4wd Safari Op Huahine

Halve dagexcursie van/naar hotel op Huahine

4WD safari op Huahine is een halve dagexcursie die u naar Marae, een heilige plaats, uitzichtpunt bij Maroe en viskwekerijen op Huahine brengt.

4WD tour Moorea | excursie Frans Polynesië
Al vanaf €48 p.p.

4wd Tour Moorea

Halve dagexcursie van/naar Moorea

Ontdek het groene binnenland. Met een 4WD bezoekt u de vulkaankrater en een ananasplantage. Deze halve dagexcursie eindigt bij uitzichtpunt Belvedere.

Faaroa boottocht | excursie Frans Polynesië
Al vanaf €69 p.p.

Faaroa Boottocht

Halve dagexcursie van/naar hotel op Raiatea

Per boot verkent u de enige bevaarbare rivier in Frans-Polynesië. Onderweg bezoekt u een parelfarm en de Marae Taputapuatea. Een veelzijdige en interessante excursie op Raiatea.

Helikoptervlucht Bora Bora | excursie Frans Polynesië
Al vanaf €181 p.p.

Helikoptervlucht Bora Bora

Helikoptervlucht van/naar Bora Bora

Met een helikopter vliegt u gedurende 15 minuten over de parel van de Pacific: Bora Bora. Een onvergetelijke ervaring! De helikopter biedt plaats aan 5 personen. Denk eraan uw paspoort mee te nemen.

Jeep Safari | excursie Frans Polynesië
Al vanaf €58 p.p.

Jeep Safari

Halve dagexcursie van/naar Papeete

Jeep safari is een dagexcursie per 4x4 naar het binnenland van Frans-Polynesië. Ontdek Frans-Polynesië per jeep! - bij Het Beste van - bekijk meer.

Motu picknick | excursie Frans Polynesië
Al vanaf €109 p.p.

Motu Picknick

Boottocht van/naar Bora Bora

Dagexcursie naar de lagune van Bora Bora. U kunt zwemmen met pijlstaartroggen en zwartpuntrifhaaien van dichtbij observeren. De lunch vindt plaats op een kleine motu. Geniet van de klanken van de ukulele en van een ontspannen middag op het strand. A day in paradise!

Polynesische cultuur | excursie Frans Polynesië
Al vanaf €58 p.p.

Polynesische Cultuur

Halve dagexcursie van/naar hotels op Huahine

Ontdek Huahine tijdens deze excursie - van Het Beste van, dé reisspecialist voor uw maatwerkreis naar Frans-Polynesië!

Wandeling fautaua dal | excursie Frans Polynesië
Al vanaf €62 p.p.

Wandeling Fautaua Dal

Dagexcursie van/naar Papeete

Hike in het Fautaua dal. Na 3 uur komt u aan bij een prachtige waterval waar u geniet van een picknick.