Aanbiedingen Stille Zuidzee

Schitterende droomreizen

De Stille Zuidzee is een bestemming die op vele bucketlists voorkomt. Niet verwonderlijk met de prachtige vulkanische eilanden, tropische natuur, exotische cultuur en blauwe lagunes vol kleurrijk leven. De Stille Zuidzee, ofwel Grote Oceaan, is enorm en bestrijkt zo'n 32% van de totale aardoppervlakte. Om hier tot een ultieme droomreis te komen is het belangrijk dat je het gebied door en door kent, weet welke vluchten op elkaar aansluiten en bestemmingen met elkaar te combineren zijn.  

Wij hebben hieronder een aantal van die ultieme reizen samengesteld die ter voorbeeld dienen en naar uw wensen zijn in te vullen en aan te passen, helemaal op maat! 

Complete door ons uitgestippelde reizen

Uw droomreis! Nieuw-Zeeland in combinatie met een eiland in de Stille Zuidzee!
Al vanaf € 3.095 p.p.

Nieuw-Zeeland én Stille Zuidzee Droomreis

32-daagse Droomreis

De Droomreis combineert een reis door Nieuw-Zeeland met een stopover op één van de eilanden in de Stille Zuidzee. U kunt een keuze maken uit Fiji, Cookeilanden, Samoa of Frans Polynesië. Een échte droomreis!

Frans Polynesië - Kontiki Reis
Onze bestseller!

Frans-Polynesie reis - Kontiki

18-daagse Frans-Polynesië reis, al vanaf € 4.140 p.p.

U bezoekt tijdens deze reis de legendarische Society eilanden: Tahiti, Moorea, Raiatea, Taha’a en het idyllische Bora Bora. Prachtige vulkaaneilanden met niet te evenaren natuurschoon, omringd door turquoise-blauw water.

Samoa vuurdans
Al vanaf € 5.640 p.p.

Authentiek Melanesië en Polynesië

23 dagen Fiji & Samoa – Authentiek Melanesië en Polynesië verkennen

Ontdek Fiji mét een 5-daagse Yasawa Cruise en bezoek zowel Upolu als Savai'i op Samoa. Enkele ingrediënten van deze prachtige reis: Blue Lagoon, de prachtige natuur en cultuur op Samoa en een stopover in zowel Tokyo (heenweg) als Hong Kong (terugweg). Een echte ontdekkingsreis!

Kia Orana Reis
Al vanaf € 3.430,- p.p.

Kia Orana Reis

16-daagse rondreis Cook Eilanden

Bezoek het best bewaarde geheim van de Stille Zuidzee, waar de wereld is zoals hij zou moeten zijn. Dit stukje authentiek Polynesië staat garant voor een onvergetelijk verblijf!

Moorea overwater bungalows | vakantie frans polynesie
Al vanaf € 7.370,- p.p.

Bounty reis - Fiji, Cook en Frans Polynesië

29-daagse reis

Tijdens deze 29-daagse rondreis ontdekt u de parels van de Stille Zuidzee. Deze reis combineert Fiji, Cook Islands en Frans Polynesië!

Fiji strand | Combinatiereis Australië Fiji
Al vanaf € 4.545 p.p.

Australie - Fiji combinatiereis

29-daagse combinatiereis Australië en Fiji

Tropisch Cairns en het Great Barrier Reef, de Outback van Australië, kosmopolitisch Sydney en één van de 333 eilanden van Fiji.

Kinderen Papoea Nieuw Guinea | vakantie Papoea Nieuw Guinea
Al vanaf € 8.545,- p.p.

Wonderen van Papoea-Nieuw-Guinea

23 dagen incl. vlucht vanaf Amsterdam

Wonderen van Papoea-Nieuw-Guinea is een prachtige en unieke rondreis door PNG. Ongerepte jungle, afgezonderde volksstammen en paradijselijke eilandjes wachten op u!

Yasawa Islands | Aanbiedingen Fiji
Al vanaf € 6.690 p.p.

Stille Zuidzee Symfonie – Hawaii, Samoa, Tonga en Fiji

29 dagen authentiek eilandhoppen

Tijdens deze rondreis bezoekt u Hawaii, Fiji, Tonga en Samoa. Geniet van de parels van de Pacific! Puur genieten dat is de essentie van de Stille Zuidzee Symfonie! U combineert in 29 dagen een bonte mix van eilanden.

Moai | paaseiland
Al vanaf € 8.334,- p.p.

Wereldreis 22 Dagen

In 22 dagen rond de wereld

Maak kennis met fascinerende metropolen als Sydney en Hong Kong, indrukwekkende Inca ruïnes zoals Machu Picchu en het mythische Paaseiland. Ontspan ondertussen een paar dagen in Tahiti, het paradijs van de Stille Zuidzee. Een unieke combinatie.

Mensen in Fiji | Aanbiedingen Fiji
Al vanaf € 5.525,- p.p.

Melanesian Explorer - Sydney, Vanuatu en Fiji

23-daagse droom combinatie

Start je reis in de wereldstad Sydney. Ontdek de onbekende cultuur, rituelen en gebruiken van Vanuatu en maak kennis met de eilanden Efate, Tanna en Santo. Reis door naar Fiji en verken het hoofdeiland in eigen tempo. Laat u betoveren!

Aitutaki strand | cookeilanden
Al vanaf € 3.875,- p.p.

Cook Eilanden Reis Castaway

16 dagen eiland hoppen in de Cook Eilanden

De Cook Eilanden bieden een grote variatie aan spectaculaire landschappen en prachtige natuur. De azuurblauwe lagune van Aitutaki is wereldberoemd. Een wandeling door de met jungle begroeide bergen van Rarotonga is een onvergetelijke ervaring en op Atiu overnacht u op een zeldzaam voorbeeld van een "raised atol".

Bora Bora Pearl Beach | frans polynesie
Al vanaf € 5.735,- p.p.

Frans Polynesie en Cookeilanden Reis

28-daagse Polynesian Explorer

De Polynesian Explorer reis combineert Cook Eilanden met Frans Polynesië . Deze twee eilandengroepen behoren tot de schilderachtigste in de Pacific.

Cathedral Cove | Rondreis Nieuw-Zeeland
Al vanaf € 2.910 p.p.

Nieuw-Zeeland flycamper en Fiji

35-daagse rondreis met camper incl. verlenging op Fiji

Nieuw-Zeeland is zeer geschikt om op eigen gelegenheid te verkennen, bijvoorbeeld per camper. U kunt op campings midden in de natuur overnachten, vaak zelfs in de nationale parken. U sluit de reis af met 6 dagen strandverlenging op het hoofdeiland van paradijselijk Fiji.

Fiji duiken | vakantie Fiji
Al vanaf € 4.040 p.p.

19-daagse Fiji Discovery & Hong Kong

Ontdek het bijzondere Fiji en bezoek de metropool Hong Kong

Uw reis start met een bezoek aan Hong Kong; de bruisende metropool! Vervolgens vliegt u door naar Fiji waar u al islandhoppend van het ene naar het andere paradijselijke eiland gaat. Bezoek traditionele dorpjes in de highlands van Viti Levu of vaar op de Navua Rivier. Verblijf op een bounty island in de Mamanuca archipel en bezoek de Yasawa eilanden met regenwoud en hagelwitte zandstranden én de Blue Lagoon. Bula!

Pacific specialist pur sang

Het unieke, het maagdelijke, de gastvrijheid, de natuur, de mensen. De Pacific heeft ons gegrepen en laat ons niet meer los. Elke dag zijn we met onze gedachten daar. We zien ieder plekje weer voor ons en weten alle ins en outs. We weten waar, wanneer en waarom je er wilt zijn.

Bij ons haalt u het beste uit uw reis. Een onvergetelijke ervaring, die altijd bij u blijft. Voor minder doen we het niet.